Centru de inchirieri si reparatii Poiana Brasov

Va stam cu placere la dispozitie cu tot echipamentul necesar pentru o zi frumoasa de schi sau snowboard. Gasim cele mai bune echipamente indiferent de varsta, de nivelul de schi, de greutate sau de tipul zapezii.

Centru de inchirieri si reparatii Poiana Brasov

Centru de inchirieri Profesionistii Zapezii

Colaboram cu cele mai bune branduri in domeniul sporturilor de iarna si aducem constant in centrul nostru echipamente noi de ski si snowboard. Va propunem cea mai buna solutie indiferent de nivelul de ski sau de conditiile zapezii.

Preturi echipamente

Inchiriere echipament complet ADULTI:              Inchiriere echipament complet COPII:
         
Schi 50 Lei Schi 40 Lei
Snowboard 60 Lei Snowboard 50 Lei
   
Echipament VIP 150 Lei  

 *Echipamentul VIP este compus din schiuri / clapari / snowboard-uri de ultima generatie. Modele respective au in componenta cele mai noi tehnologii si materiale iar valoarea lor de vanzare este una foarte mare.

Centru de reparatii & service

Specialistii nostri va stau cu placere la dispozitie pentru orice problema legata de echipamentul dumneavoastra de schi sau de snowboard.

Avem o solutie indiferent ca este vorba de reparatie, ceruire, reglare, ascutit canturi, pregatit echipamentul pentru competitie sau conservarea acestuia pentru sezonul urmator.

Executam majoritatea lucrarilor pe loc iar pentru cele care necesita atentie suplimentara alocam intre 24 si 48 de ore.


Text demo - denumire produs

Despre noi

Toti instructorii nostri sunt atestati AMPRS, ISIA sau PSIA. Cu talent, rabdare, entuziasm si profesionalism ne adresam unei game largi de iubitori ai schiului alpin. De la initiere la invatare, de la placere la perfectionare, de la amatori la competitori, Scoala de Schi Dorin Munteanu va asteapta cu bratele deschise.

Detalii

Profesionistii Zapezii

Str. Sulinar Poiana Brasov, Romania
T: 0741 734 757
E: info at profesionistiizapezii dot ro
Detalii