Despre noi

Ne-am nascut in Brasov si montati de o pasiune comuna, am colindat cele mai frumoase partii de pe glob. Ca a fost vorba de Austria, Italia, Elvetia, Franta, Chile, Argentina, America sau Canada am vorbit peste tot aceasi limba...SKI.
Indiferent ca am concurat sub steagul Romaniei sau cel al Americii, am luptat tot timpul sa dam tot ce putem indiferent cat de stralucitoare avea sa fie medalia pe care o castigam.
Avem o echipa de instructorii certificati national si international, participanti la concursuri de calibru mondial, formatori si antrenori care sunt gata sa impartaseasca cu fiecare client o experienta acumulata in peste 30 de ani de sporturi pe zapada.

Echipa noastra

Echipa noastra de instructori atestati national si international este condusa de:

Dorin Munteanu

Dorin MunteanuDirector tehnic

Profesor de educatie fizica specializare schi, Dorin este multiplu campion national, atlet-competitor la Olimpiada de la Grenoble si antrenor la Olimpiada de la Salt Lake City SUA. De-a lungul carierei Dorin a realizat niste performante remarcabile precum: 4 medalii de aur si 2 medalii de bronz la Masters World Championship in anii 2006 si 2008. Instructor de schi alpin, schi fond si telemark, vorbitor de engleza, franceza, germana, italiana si spaniola, Dorin este Directorul Tehnic al scolii de ski "Profesionistii Zapezii".

Minodora Munteanu

Minodora MunteanuGeneral Manager

Profesor de educatie fizica, specializarea schi, Minodora este campioana nationala si participanta la campionatele mondiale universitare. Instructor de ski certificat in SUA, are o vasta experienta in organizarea taberelor de schi din Alpii Francezi, Elveteni si Austrieci. Vorbitoare de engleza si franceza, Minodora este Administratorul scolii de ski "Profesionistii Zapezii".

Smaranda Munteanu

Smaranda MunteanuCoordonator evenimente & PR

A anceput ski-ul la 3 ani sub indrumarea tatalui si mai tarziu antrenorului ei, Dorin Munteanu. O data cu varsta si experienta a schiat si concurat pe cele mai frumoase si tehnice partii din Europa si America. A absolvit Academia de Ski din Stratton Mountain, Vermont SUA si Universitatea din Anchorage Alaska. Fosa schioare de elita in circuitul international Cupa Europei si Cupa Nord-Americana, Smaranda este singura romanca calificata la Olimpiada de Iarna de la Vancouver din 2010. Este pasionata de activitati in aer liber, alergare si calatorii. Smaranda este coordonator de evenimente si PR in cadrul scolii de ski "Profesionistii zapezii".

Alexndra Svensrud

Alexndra SvensrudCoordonator program VIP

Absolventa a Facultatii de Limbi Straine si Management Bozeman Montana, USA. Schioare de elita in NCAA, medalii de aur la concursurile din Cupele Nord si Sud Americane, locul 22 la Super Urias si Combinata Alpina la Olimpiada de la Salt Lake City, SUA 2002. Se va ocupa de pregatirea monitorilor nostri in extra sezon. Vorbeste engleza, germana, spaniola si franceza.

Despre noi

Toti instructorii nostri sunt atestati AMPRS, ISIA sau PSIA. Cu talent, rabdare, entuziasm si profesionalism ne adresam unei game largi de iubitori ai schiului alpin. De la initiere la invatare, de la placere la perfectionare, de la amatori la competitori, Scoala de Schi Dorin Munteanu va asteapta cu bratele deschise.

Detalii

Profesionistii Zapezii

Str. Sulinar Poiana Brasov, Romania
T: 0741 734 757
E: info at profesionistiizapezii dot ro
Detalii