Indiferent de gradul dumneavoastra de pregatire sau de forma fizica, instructorii nostri atestati national si international va stau cu placere si rabdare la dispozitie.

O experienta aparte...

Scoala de ski si snowboard "Profesionistii Zapezii" a fost fondata de una din legendele schiului romanesc, Dorin Munteanu. Antrenor la Olimpiada de Iarna de la Salt Lake City (2002), multiplu campion national, medaliat cu aur si bronz la Masters World Championships (2006 si 2008) Dorin cunoaste schiul pana in cele mai adanci detalii.
Impreuna cu sotia sa Minodora si ea multipla campioana nationala si participanta la Campionatele Mondiale Universitare, au pus bazele acestui concept unic, prin care instructorii dumneavoastra isi imbogatesc constant experienta, pentru a va oferi cele mai frumoase, relaxante si sigure momente atat pe partiile de schi din tara, cat si pe cele din Alpii francezi, austrieci sau elvetieni.

Prieteni pe zapada si nu numai

De la incepatori la experti, cu totii veti primi lectii competente tinute de instructorii nostri atestati national si international.

Daca ati venit in Poiana Brasov pentru o zi sau o saptamana de relaxare dati-ne sansa sa va demonstram competenta echipei noastre de profesionisti ai zapezii.

Pentru rezervarea unei lectii de schi sau snowboard va rugam sa sunati la tel. 0721 618 650

Toti instructorii nostri sunt atestati AMPRS, ISIA sau PSIA. Unii dintre instructorii nostri participa la Freeride World Qualifier Tour. Cu talent, rabdare, entuziasm si profesionalism ne adresam unei game largi de iubitori ai schiului alpin. De la initiere la invatare, de la placere la perfectionare, de la amatori la competitori, Scoala de Schi Dorin Munteanu va asteapta cu bratele deschise.

Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania International Snowsports Instructor Professional Ski Instructors of AmericaFreeride World Qualifier

Detalii

Profesionistii Zapezii

Str. Sulinar Poiana Brasov, Romania (langa Hotel Teleferic)
T: 0741734757

Inscrieri si rezervari pe pagina noastra de Facebook: Profesionistii Zapezii

Silver Mountain Resort: Strada Doinasului, Poiana Brasov, Brasov (langa biroul de vanzari)

Detalii