Tabara de Ski & Inot. Perioada: 1 - 6 februarie. Varsta: 7-16 ani.

Ne aflam in vacanta si in plin sezon de schi. Suntem gata sa ne bucuram de activitatile de pe partie si de frumusetea cadrului natural Poiana Brasov. Ne vom impartii pe grupe in functie de nivelul de ski si vom alege din domeniul schiabil partiile potrivite pentru fiecare nivel. Seara vom avea jocuri de cabana si vom invata multe lucruri noi.

Tabara de Ski & Inot. Perioada: 1 - 6 februarie. Varsta: 7-16 ani.

Tabara de Ski & Inot

Perioada: 1 - 6 Februarie. Varsta necesara pentru participare este cuprinsa intre 7-16 ani.

Oferta include:

TRANSPORT. Dus-intors cu tren rapid. Bagajele vor fi carate de un microbuz. Copii urca in tren doar cu un bagaj de mana  si vor fi insotiti/supravegheati de instructorii nostri.

CAZARE. Se va face in Poiana Brasov la unul dintre hotelurile partenere de la baza partiilor. Nu este nevoie de nici un transport suplimentar. Se merge pe jos iar instructorii nostri vor ajuta la transportarea echipamentului.

MASA. Copii vor avea 3 mese pe zi adaptate varstei  lor, plus gustari/suplimente pe partie.

ASISTENTA PERMANENTA. Atat pe partie cat si in Hotel instructorii nostri vor avea  grija de participanti 24/24.

CURSURI DE SKI. In prima  zi se vor forma  grupe de valorice. Ulterior prin jocuri se vor furniza informatiile corecte si incet-incet se va urmari castigarea independentei  micilor schiori

CONCURS DE SKI. La sfarsitul taberei vom organiza un concurs de ski cu premii.

ACTIVITATI “Profesionistii Zapezii”. Jocuri de cabana, Om de Zapada, Sanius, Jocuri de echipa cu premii,  Desen, Bal Mascat, Ateliere de creatie, Piscina si altele J    

INOT LA PISCINA HOTELULUI. Vom organiza una sau doua seri cu tema de inot, in care instructorii nostri vor merge impreuna cu tabara la piscina pentru jocuri si relaxare. Piscina este in hotel iar copii care nu stiu sa inoate vor primi aripioare si materiale pentru incepatori.

SEARA DE PATINOAR. Vom merge intr-o seara la Patinoarul Poiana  Brasov

SEARA FESTIVA. Vom organiza o seara in care vom proiecta imagini si filmari din timpul tabere

DIPLOMA. Fiecare copil va primi o diploma de participare cu nivelul de ski la care a ajuns

POZE SI FILMULETE. Participantii vor primi un cd cu poze si filmulete din timpul taberei

*GRATUIT. Echipamentul de ski  (schiuri, clapari si bete).Costul estimativ pentru un copil ar ajunge la  250 RON/tabara.

Detalii suplimentare despre oferta:

- In prima zi pe partie vom imparti copii in 3 grupe: incepatori, intermediari si avansati si vom alege din domeniul skiabil Poaiana Brasov partia potrivita pentru fiecare nivel.

- Fiecare grup va avea intre 4 si 6 copii si le va fi alocat cate un instructor.

- Invatam copii sa schieze: prin exercitii de coordonare, prin materiale ajutatoare speciale pe care le montam pe partie, prin analogii si comparatii adaptate varstei fiecarui copil ... pe scurt prin joaca.

- Transportul pe cablu nu este inclus. Un pret estimativ in functie de nivelul fiecarui copil pentru o tabara ar fi: Incepator-120 RON, Intermediar-220RON, Avansat-320RON

Pret/copil/tabara – 1.450 RON (aproximativ 325 Euro)


Formular de rezervare online

* Toate campurile sunt obligatorii


Despre noi

Toti instructorii nostri sunt atestati AMPRS, ISIA sau PSIA. Cu talent, rabdare, entuziasm si profesionalism ne adresam unei game largi de iubitori ai schiului alpin. De la initiere la invatare, de la placere la perfectionare, de la amatori la competitori, Scoala de Schi Dorin Munteanu va asteapta cu bratele deschise.

Detalii

Profesionistii Zapezii

Str. Sulinar Poiana Brasov, Romania
T: 0741 734 757
E: info at profesionistiizapezii dot ro
Detalii