Scoala de schi si snowboard "Profesionistii Zapezii"

Indiferent de gradul dumneavoastra de pregatire sau de forma fizica, instructorii nostri atestatt national si international va stau cu placere si rabdare la dispozitie.

Scoala de schi si snowboard

O experienta aparte...

Scoala de ski si snowboard "Profesionistii Zapezii" a fost fondata de una din legendele schiului romanesc, Dorin Munteanu. Antrenor la Olimpiada de Iarna de la Salt Lake City (2002), multiplu campion national, medaliat cu aur si bronz la Masters World Championships (2006 si 2008) Dorin cunoaste schiul pana in cele mai adanci detalii.
Impreuna cu sotia sa Minodora si ea multipla campioana nationala si participanta la Campionatele Mondiale Universitare, au pus bazele acestui concept unic, prin care instructorii dumneavoastra isi imbogatesc constant experienta, pentru a va oferi cele mai frumoase, relaxante si sigure momente atat pe partiile de schi din tara, cat si pe cele din Alpii francezi, austrieci sau elvetieni.

Prieteni pe zapada si nu numai

De la incepatori la experti, cu totii veti primi lectii competente tinute de instructorii nostri atestați national si international.

Daca ati venit in Poiana Brasov pentru o zi sau o saptamana de relaxare dati-ne sansa sa va demonstram competenta echipei noastre de profesionisti ai zapezii.

Pentru rezervarea unei lectii de schi sau snowboard va rugam sa sunati la tel. 0741.734.757

Tarife

TVA-ul nu este inclus in tarifele noastre.

- Lectii private (1-2 persoane): 100 RON /pers/h

- Lectii grup (3+ persoane): 70 RON /pers/h

- Lectii in limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola): 120 RON /pers/h

- Lectii VIP: 180 RON /pers/h

Orele VIP se vor efectua impreuna cu elita schiului romanesc:

Dorin Munteanu - 7 titluri de campion national,  Participant la Olimpiada de Iarna de la Grenoble,  Antrenor la Olimpiada de la Salt Lake City si de 4 ori medaliat cu Aur la Campionatele Mondiale de Master. 

Smaranda Munteanu: Schioare de elita in cupa Nord Americana plus Cupa Europei  si  singura romanca calificata la Olimpiada de Iarna de la Vancouver 2008 la ski alpin

si

Minodora Munteanu: deÈ›ine 4 titluri de campioana naÈ›ionala seniori la proba de coborâre, vorbitoare de limba franceza si engleză.

* Pentru grupuri organizate oferim tarife speciale

** Gasiti mai jos cateva poze cu instructorii nostri de schi la diferite concursuri nationale si internationale.


Despre noi

Toti instructorii nostri sunt atestati AMPRS, ISIA sau PSIA. Cu talent, rabdare, entuziasm si profesionalism ne adresam unei game largi de iubitori ai schiului alpin. De la initiere la invatare, de la placere la perfectionare, de la amatori la competitori, Scoala de Schi Dorin Munteanu va asteapta cu bratele deschise.

Detalii

Profesionistii Zapezii

Str. Sulinar Poiana Brasov, Romania
T: 0741 734 757
E: info at profesionistiizapezii dot ro
Detalii